TELEFOON  06 - 53251849         E-MAIL info@bosware.nl

Home Nieuwe  computers Onderhoud en reparatie Netwerken Contactgegevens

©2023 Bosware Computerservice

Privacy Verklaring

Levering computers


Iedere gebruiker heeft eigen wensen, voorkeuren en budget. Zo zal iemand die een computer alleen gebruikt voor e-mail en Internet aan een eenvoudig model voldoende hebben. Voor digitale film- en fotobewerking is weer een totaal andere configuratie nodig.
Bosware heeft geen voorraad kant-en-klare computers, maar samen met de klant wordt een systeem op maat samengesteld. Hierbij wordt o.a. het gebruik, uitbreidingsmogelijkheden en kostprijs besproken. Daardoor koopt u de computer die u nodig heeft, zonder overdaad of tekort aan mogelijkheden.

De computers worden in eigen beheer geassembleerd met de beste kwaliteit onderdelen van diverse top-merken.


Installatie

Heeft u geen idee hoe u uw nieuwe computer of notebook moet installeren? Uw oude bestanden moet overzetten? Uw e-mail of de (draadloze) verbinding met Internet moet instellen? Het zijn slechts enkele veel voorkomende problemen waar u tegenaan kunt lopen.
Wij verzorgen voor u de complete installatie van uw nieuwe computer, notebook en randapparatuur zoals een printer, zodat uw computer helemaal gereed is om gebruikt te worden. Wij installeren uw besturingssysteem en alle benodigde applicaties. Tevens kunnen wij er voor zorgen dat uw oude bestanden overgezet worden op uw nieuwe computer.