TELEFOON  06 - 53251849         E-MAIL info@bosware.nl

Home Nieuwe  computers Onderhoud en reparatie Netwerken Contactgegevens

©2023 Bosware Computerservice

Privacy Verklaring

Onderhoud

Voor het goed functioneren van uw computer is regelmatig onderhoud zeer belangrijk. Denk daarbij aan het schoonmaken van de gevoelige elektronica in uw computer en het updaten van uw software.
Hoe vaak zo’n onderhoudsbeurt nodig is, hangt geheel af van waar en hoe u uw computer gebruikt.

Heeft u last van een trage computer of foutmeldingen bij het opstarten? Moet u lang wachten voordat de computer eindelijk een programma gestart heeft? Wellicht kan een onderhoudsbeurt helpen.

Het kan voorkomen dat een computer niet meer werkend te krijgen is. Bijvoorbeeld  als een computer in aanraking is geweest met virussen die het Windows systeem hebben aangetast. In deze situatie kunnen wij voor u Windows en alle applicaties opnieuw installeren, waarbij wij uw gegevens meestal kunnen behouden.

Reparatie


Bij ons kunt u terecht voor alle soorten reparaties aan computers, laptops of de bijbehorende apparatuur.

Een reparatie aan uw computer kan vaak bij u thuis/bedrijf worden uitgevoerd. Soms is het nodig om uw computer mee te nemen naar onze werkplaats. Wij streven er altijd naar om een reparatie dezelfde dag te verhelpen, maar soms is het noodzakelijk om vervangende materialen te bestellen, waardoor een reparatie niet direct uit te voeren is. De defecte onderdelen kunnen door ons worden gerepareerd of vervangen.
We leveren alle mogelijke computeronderdelen en vervangen deze in overleg met u.